دانش و اندیشه
درباره وبلاگ


امید است که مطالب وبلاگ دانش و اندیشه درجهت ارتقای اطلاعات شما عزیزان گام بلندی برداشته باشد
آخرین مطالب
نويسندگان
برچسب:, :: :: نويسنده : abhahala

 

یک ایده‌ی خلاقانه برای داشتنِ تمام اندازه‌های باتری در کنار هم! پنج سایز مختلف باتری در یک باتری بزرگ قرار داده می‌شوند تا هم از باتری بزرگ استفاده کنید و هم در مواقع اضطراری که به باتری‌های کوچکتر نیاز است، آنها را از داخل شکم باتری مادر بیرون بیاورید.

طراح: Soohwan Kim & Yeji Kim

گوشی خود را با یک نوشیدنی خنک شارژ کنید!

پروژه‌ی One Puck یک کیک‌استارتر تازه است که می‌کوشد راهکاری نوآورانه برای شارژ گوشی‌های هوشمند تلفن همراه را از طریق مهار کردن نیروی گرمایی نوشیدنی‌های سرد و گرم فراهم کند. این دستگاه را می‌توان یکی از عجیب و غریب‌ترین ابزارهای ذخیره جهان دانست که یکی از کاربردی‌ترین نمونه‌های تولیدی شرکت Epiphany نیز هست.

One Puck نه تنها می‌تواند نوشیدنی‌تان را سرد یا گرم نگاه دارد، بلکه با گرفتن انرژی گرمایی آن، توان لازم برای شارژ دستگاه را نیز فراهم نماید. جالب اینکه نیازی نیست این گجت را به پریز برق متصل کنید چرا که می‌تواند با بهره از موتور استرلینگ کوچکی که در داخل آن تعبیه شده نیروی مورد نیاز خود را تامین نماید. One Puck همچنین دارای دو طرف آبی و قرمز است که یکی برای خنک نگه‌داشتن و دیگری برای گرم نگاه داشتن نوشیدنی‌ها به کار می‌رود.

گفتنی است، موتور استرلینگ یک موتور حرارتی است که نخستین بار توسط رابرت استرلینگ در سال 1816 میلادی ابداع شد. این موتورها علی رغم بازده بیشتری که نسبت به موتورهای احتراقی دارند تنها در برخی کاربردهای خاص مانند زیردریایی‌ها یا ژنراتورها استفاده می‌شوند.

لازم به ذکر است که موتورهای استرلینگ از دهه‌ی 1800 میلادی تاکنون با تبدیل اختلاف گرمایی به انرژی کار می‌کنند. حال شرکت Epiphany Labs موفق به ساخت نمونه‌ای کاربردی از این موتور برای شارژ گوشی‌های هوشمند شده است؛ البته هنوز مشخص نیست چه مدت زمانی لازم است تا گوشی مربوطه از این طریق شارژ شود چرا که عوامل موثر زیادی در این بین وجود دارند از آن جمله میزان گرمایی است که در درون نوشیدنی نهفته است.

جالب اینکه هر منبع گرمایی که بر روی Puck قرار بگیرد به خوبی کار خواهد کرد. هر چند هنوز مشخص نیست مثلاً گرمای بدن یک گربه چه میزان انرژی تولید می‌کند. ولی خب مطمئناً بهترین گزینه کاربران استفاده از یک فنجان چای یا قهوه یا نوشابه‌ای تگری است!

تمام تلاش Epiphany آن است که با جمع‌آوری یکصد هزار دلار این نمونه را به طور انبوه تولید نماید. و همانطور که این پروژه توسعه می‌یابد می‌توان اطلاعات دقیق‌تری از مدت زمان لازم برای شارژ کامل گوشی‌ بدست آوریم! با توجه به ارزیابی‌ها این محصول قرار است با قیمت 115 دلار پس از مارس 2014 روانه بازار شود.

هر چند این گجت به نازکی بیشتر شارژرهای گوشی موجود در بازار نیست، اما می‌توان آنرا در کیف‌مان جای داد و هر جا که دسترسی به برق نداشتیم با یک فنجای چای دارجلینگ فرد اعلاء تجهیزات الکترونیکی را شارژ نماییم.

 

1

شاید شما هم تا به حال با کرش کردن های مرورگر فایرفاکس مواجه شده باشید . این کرش کردن ها و از کار افتادن ها می توانند به دلایل مختلفی روی دهند . البته روش های متنوعی نیز برای حل این گونه مشکلات وجود دارند . مثلا استفاده از قابلیت Safe Mode فایرفاکس یکی از این روش هاست . اما این روش برای هر نوع مشکلی نیز جوابگو نخواهد بود .

مرورگرهای وب در واقع برنامه هایی هستند که با بسیار از برنامه های دیگر در ارتباط می باشند . افزونه ها ، پوسته ها ، پلاگین ها برنامه های امنیتی ، درایورهای گرافیکی و … از جمله برنامه هایی هستند که مرورگر شما با آنها به صورت مستمر در ارتباط می باشد . پس نتیجه می گیریم که هر کدام از این برنامه ها که دچار مشکل باشند و یا بروز رسانی نشوند ، می توانند زمینه ساز بروز مشکل در مرورگر شما شوند .

در این مطلب قصد داریم تا در مورد کرش های مرورگر فایرفاکس به شما توضیحات و راهکارهایی را ارائه دهیم . پس با گویا آی تی همراه باشید …..

استفاده از حالت Safe Mode

فایرفاکس دارای حالتی به نام Safe Mode می باشد که مرورگرتان را بدون افزونه های نصب شده بارگذاری می کند . برای فعال کردن حالت Safe Mode باید از منوی اصلی فایرفاکس به منوی Help رفته و سپس گزینه Restart without add-ons disabled را کلیک کنید . البته می توانید هنگام اجرای فایرفاکس کلید shift را نگه دارید تا به صورت اتوماتیک حالت Safe Mode فعال شود .

2

حالا مدتی را با استفاده از حالت Safe Mode به وبگردی بپردازید . اگر در طی این مدت فایرفاکس کرش نکرد ، نتیجه می گیریم که مشکل از یکی از افزونه های شماست . بنابراین از حالت Safe Mode خارج شده و فایرفاکس را در حالت عادی بارگذاری کنید . سپس یک به یک افزونه را غیر فعال کنید تا متوجه شوید که مشکل از کدام یک از افزونه ها است . وقتی افزونه مشکل دار را پیدا کردید ، باید تدبیری برای آن بیندیشید . اگر به آن نیازی ندارید ، خیلی راحت آن را از فایرفاکس حذف کنید . اما اگر مورد نیازتان هست باید آن را به آخرین نسخه ارتقا دهید . ممکن است در آخرین نسخه ی آن این مشکلاتش برطرف شده باشد .

ریست کردن فایرفاکس

اشتباه نکنید . منظور ما همان ریست کردن فایرفاکس پس از نصب یک افزونه جدید نیست . بگذارید توضیح دهیم .

مرورگر فایرفاکس اطلاعات شخصی شما را در یک فولدر نگه داری می کند که این فولدر مربوط به پروفایل شما می شود . حالا اگر مشکلی برای آن فولدر و فایل های موجود در آن پیش بیاید ، باعث ناپایداری و کرش های گاه و بیگاه فایرفاکس می شود . حالا اگر این اتفاق برای فولدر پروفایل ما افتاده باشد باید چکار کنیم ؟

نیازی نیست که وقت خود را صرف عیب یابی و رفع آن کنید . می توانید فایرفاکس را ریست کنید تا پروفایل جدید برای شما ایجاد شود . این پروفایل جدید که در یک فولدر جدید قرار می گیرد برای شما یک شروع تازه را به ارمغان خواهد آورد . یعنی مثل اینکه فایرفاکس را از ابتدا نصب کرده باشید . البته نیازی نیست که نگران اطلاعات تان باشید . پس از ایجاد پروفایل جدید به صورت اتوماتیک بوکمارک ها ، تاریخچه مرور وب ، کلمات عبور ذخیره شده ، کوکی ها و اطلاعات مربوط به پر کننده اتوماتیک فرم ها به پروفایل جدید منتقل خواهند شد . البته افزونه ها ، پوسته ها ، اطلاعات مربوط به موتورهای جستجو و تنظیمات اختصاصی برخی سایت ها از بین می روند . همانطور که گفتیم ، افزونه ها یکی از عوامل اصلی کرش کردن فایرفاکس هستند . پس خلاص شدن از شرشان می تواند به کمتر کرش کردن فایرفاکس کمک کند .

برای ریست کردن فایرفاکس نیز کافیست که از منوی اصلی فایرفاکس به منوی Help رفته و گزینه Troubleshooting information را انتخاب کنید .

3

در صفحه باز شده روی دکمه Reset firefox کلیک کنید . اکنون فایرفاکس با پروفایل جدید راه اندازی می شود و به احتمال زیاد نیز دیگری با کرش کردن های آن مواجه نخواهید شد .

4

در صورتی که پس از ایجاد پروفایل جدید ، اقدام به نصب دوباره افزونه های مورد نیازتان کردید و دوباره شاهد کرش های فایرفاکس بودید ، به احتمال بسیار زیاد مشکل از یکی از افزونه های تان است . پس دوباره یک به یک افزونه را نصب کنید و ببینید آیا فایرفاکس کرش می کند یا خیر .

غیر فعال کردن شتاب دهنده سخت افزاری

یکی از قابلیت هایی که اکثر مرورگرها از آن برای انجام برخی کارهای خود بهره می گیرند ، شتاب دهنده سخت افزاری است . مثلا فایرفاکس برای نمایش دادن متون و اشیا موجود در صفحات وب از کارت گرافیک دستگاه شما استفاده می کند . این کار هم باعث سریع تر شدن روند بارگذاری صفحات وب می شود و هم فشار کمتری را به پردازنده سیستم وارد خواهد آورد . با این حال گاهی اوقات قابلیت شتاب دهنده سخت افزاری با برخی درایورها و کارت های گرافیکی سازگار نیست و باعث کرش کردن مرورگر خواهد شد .

می توانید برای تست هم که شده ، یک بار این قابلیت را غیر فعال کنید و بدون آن به وبگردی بپردازید . در صورتی که فایرفاکس کرش نکرد ، به احتمال زیاد مشکل از همین قابلیت بوده است . برا غیر فعال کردن شتاب دهنده سخت افزاری باید از منوی اصلی فایرفاکس گزینه ی Options را انتخاب کنید . در پنجره باز شده نیز به تب Advanced بروید . اکنون در بخش Browsing گزینه Use Hardware acceleration when available را غیر فعال کنید . در پایان نیز دکمه OK را بزنید .

5

اگر مشکل حل شد پس نتیجه می گیریم که مشکل از شتاب دهنده سخت افزاری است . برای حل این مشکل نیز باید آخرین نسخه درایور کارت گرافیک دستگاه خود را از سایت شرکت سازنده ی آن دریافت کرده و نصب کنید . چون ممکن است در آخرین نسخه ی درایور کارت گرافیک تان این مشکل حل شده باشد .

نکته : در صورتی که همه چیز به خوبی پیش می رود و مشکل در فایرفاکس وجود ندارد ، نباید شتاب دهنده سخت افزاری را غیر فعال کنید . چون قابلیت بسیار مفیدی در بازدهی بیشتر مرورگرتان خواهد بود .

بررسی وجود بدافزارها

بدافزارهای جدید بیشتر سعی می کنند که تغییری در عملکرد سیستم بوجود نیاورند تا کاربر متوجه وجود آنها نشود . اما باز هم کار از محکم کاری عیب نمی کند . باید وجود بدافزاها را با استفاده از یک آنتی ویروس قدرتمند بررسی کنید . چون در برخی مواقع این بدافزارها هستند که در روند کار فایرفاکس اخلال بوجود می آورند .

اگر یک آنتی ویروس روی سیستم خود دارید ، در سریع ترین زمان ممکن آن را بروز رسانی کنید . همچنین اگر آنتی ویروس تان نتوانست چیزی پیدا کند ، می توانید از سیستم های اسکن آنلاین برای بررسی دقیق تر استفاده کنید . یکی از این موارد ، اسکنر آنلاین بیت دیفندر می باشد که قبلا طی مطلبی به روش استفاده از آن اشاره کرده ایم .

6

بروز رسانی نرم افزارها

مرورگر شما با خیلی از برنامه ها و بخش های دیگر سیستم در ارتباط است و وجود هر گونه ناسازگار در هر کدام از آنها می تواند زمینه ساز کرش های گاه و بیگاه فایرفاکس باشد . با بروز رسانی این برنامه ها می توان ناسازگاری ها را به حداقل رساند . موزیلا توصیه می کند برنامه هایی که در ادامه به آنها اشاره شده است را به آخرین نسخه ارتقا دهید .

بروز رسانی مرورگر : اولین چیزی که باید بروز رسانی شود ، خود مرورگر فایرفاکس است . برای بروز رسانی فایرفاکس به منوی اصلی فایرفاکس رفته و منوی Help را انتخاب کنید . اکنون گزینه About Firefox را انتخاب کنید تا بروز رسانی فایرفاکس به آخرین نسخه انجام شود . البته می توانید آخرین نسخه فایرفاکس را نیز از وبسایت موزیلا دریافت کرده و نصب کنید .

بروز رسانی پلاگین ها : بهتر است که سری به صفحه ” بررسی پلاگین های فایرفاکس ” بزنید . در این صفحه پلاگین های نصب شده روی مرورگر شما بررسی می شوند و مواردی که بروز رسانی نشده باشند را به شما نشان می دهد . سپس لینک دریافت آخرین بروز رسانی ارائه شده برای آنها نیز در اختیارتان قرار می گیرد .

بروز رسانی افزونه ها : دیگر نیازی به توضیح نیست . چون در طول همین مطلب چندین بار به مشکلاتی که افزونه ها برای فایرفاکس به بار می آورند اشاره کردیم . پس بروز رسانی آنها بسیار حیاتی است . برای بروز رسانی افزونه ها از منوی اصلی فایرفاکس ، منوی Addons را انتخاب کرده و در صفحه جدید روی آیکون چرخ دنده کلیک کنید تا گزینه ها نمایش داده شوند . اکنون روی اولین گزینه یعنی Check for updates کلیک کنید . سپس بروز رسانی همه افزونه ها را دریافت کرده و نصب کنید .

7

بروز رسانی سیستم عامل : مطمئن باشید که وجود ناسازگاری در سیستم عامل روی اکثر برنامه ها تاثیر گذار خواهد بود . پس بروز رسانی سیستم عامل را نیز فراموش نکنید .

بروز رسانی کارت گرافیک : به این مورد هم اشاره ای کردیم . بروز رسانی کارت گرافیک می تواند به حل کرش های مداوم فایرفاکس کمک کند .

بروز رسانی برنامه های امنیتی : این کار از دو جنبه می تواند مفید باشد . بروز رسانی برنامه های امنیتی هم جلوی نفوذ بدافزارها را می گیرد و هم در صورت وجود ناسازگاری با برخی برنامه ، آن مشکل نیز برطرف خواهد شد .

8

اسکن ۶۰ ثانیه ای سیستم توسط بیت دیفندر ( افزونه کروم )

وبسایت شرکت موزیلا

صفحه بررسی پلاگین های فایرفاکس

1

هیچ برنامه ای نیست که مشکلی نداشته باشد و ادعا کند که کاملا بی عیب و نقص است . از سیستم عامل های بگیرید تا مرورگرهای وب . این مشکلات شامل نقص های امنیتی ، طراحی ، از کار افتادن یا همان کرش کردن و یا مواردی از این دست می شود . البته گاهی اوقات مشکل از یک برنامه نیست ؛ بلکه مشکل از برنامه های ناسازگار دیگری است که در سیستم وجود دارند .

بررسی برنامه های ناسازگار با کروم

ممکن است که برخی برنامه های نصب شده بر روی کامپیوتر شما با مرورگر کروم ناسازگار باشند و همین برنامه ها می توانند زمینه ساز کردن کروم شوند . اما چگونه باید متوجه شویم که چه برنامه ای با کروم ناسازگار است ؟ کروم قابلیتی دارد که به شما امکان مشاهده برنامه های ناسازگار با خودش را می دهد . تنها کافیست که در نوار آدرس مرورگر کروم تان عبارت chrome://conflicts را تایپ کرده و کلید اینتر را بزنید .

2

همانطور که در تصویر بالا مشاهده می کنید ، عملکرد یکی از برنامه ها با کروم ناسازگار است . در صورتی که برای شما نیز همین اتفاق افتاده است ، باید یکی از سه راهکار زیر را برای حل مشکل انتخاب کنید .

* برنامه ناسازگار را به آخرین نسخه ارتقا دهید . چون ممکن است در نسخه جدیدتر مشکل حل شده باشد .

* برنامه ناسازگار را غیر فعال کنید . این راه حل می تواند به صورت موقت کار ساز باشد . البته هر گاه بخواهید از کروم استفاده کنید ، باید برنامه مذکور را غیر فعال کرده و یا ببندید .

* در صورتی که هیچکدام از راهکارهای بالا به درد شما نخورد ، آخرین کاری که می توانید انجام دهید ، حذف برنامه ناسازگار است .

البته در وبسایت پشتیبانی گوگل نیز می توانید لیست برنامه هایی که با کروم سازگاری ندارند را مشاهده کنید . همچنین راهکاری هایی برای رفع ناسازگاری برخی برنامه ها با کروم نیز ارائه شده است .

بررسی وجود بدافزار در سیستم

بدافزارهای جدید بیشتر سعی می کنند که تغییری در عملکرد سیستم بوجود نیاورند تا کاربر متوجه وجود آنها نشود . اما باز هم کار از محکم کاری عیب نمی کند . باید وجود بدافزاها را با استفاده از یک آنتی ویروس قدرتمند بررسی کنید . چون در برخی مواقع این بدافزارها هستند که در روند کار کروم اخلال بوجود می آورند .

اگر یک آنتی ویروس روی سیستم خود دارید ، در سریع ترین زمان ممکن آن را بروز رسانی کنید . همچنین اگر آنتی ویروس تان نتوانست چیزی پیدا کند ، می توانید از سیستم های اسکن آنلاین برای بررسی دقیق تر استفاده کنید . یکی از این موارد ، اسکنر آنلاین بیت دیفندر می باشد که قبلا طی مطلبی به روش استفاده از آن اشاره کرده ایم .

3

دردسرهای پلاگین فلش

یکی دیگر از دلایلی که ممکن است باعث کرش کردن مرورگر کروم شود ، پلاگین فلش است . اگر شما هم با کرش پلاگین Shockwave Flash مواجه می شوید ، باید پلاگین داخلی فلش را غیر فعال کرده و از پلاگین استاندارد فلش در کروم استفاده کنید . قبلا طی مطلبی به روش های حل مشکلات مربوط به پلاگین فلش در مرورگر کروم اشاره کرده ایم . لینک آن را می توانید در پایان مطلب پیدا کنید .

4

پروفایل های خراب و مشکل دار

کروم می تواند از چندین پروفایل استفاده کند . گاهی اوقات ممکن است که پروفایل مورد استفاده شما خراب شود و همین مورد دلیلی بر کرش های گاه و بیگاه کروم باشد . می توانید با ایجاد یک پروفایل جدید ، این مورد را تست کنید . در صورتی که مشکل از پروفایل قبلی بوده باشد ، نباید در پروفایل جدید مشکلی را مشاهده کنید . پس نتیجه می گیریم که کروم به صورت اساسی دچار مشکل نیست .

برای شروع کافیست که از طریق منوی اصلی کروم ، گزینه Settings را انتخاب کنید تا صفحه تنظیمات نمایش داده شود . در بخش Users روی دکمه Add new user کلیک کنید . یک نام برای پروفایل خود انتخاب کرده و دکمه Create را بزنید .

5

پس از ایجاد پروفایل جدید به صورت اتوماتیک به آن منتقل خواهید شد و می توانید با استفاده از قابلیت همسان سازی کروم ، اطلاعات مربوط به پروفایل قبلی خود ( مثل بوکمارک ها ، کلمات عبور ذخیره شده و … ) را به پروفایل جدید منتقل کنید . همچنین توجه داشته باشید که نباید اطلاعات مربوط به پروفایل قبلی را به صورت دستی به پروفایل جدید منتقل کنید . چون ممکن است دوباره با کرش کردن های کروم روبرو شوید .

حل مشکلات مربوط به System File

یکی از توصیه های تیم پشتیبانی گوگل ، استفاده از دستور SFC.EXE /SCANNOW می باشد . این دستور باعث بررسی و رفع مشکلات مربوط به فایل های محافظت شده در سیستم عامل ویندوز خواهد شد .

برای شروع باید در منوی استارت عبارت cmd را تایپ کرده تا برنامه خط فرمان در لیست نمایش داده شود . حالا روی آن راست کلیک کرده و گزینه Run as administrator را انتخاب کنید .

6

حالا دستور SFC.EXE /SCANNOW را تایپ کرده و کلید اینتر را بفشارید . حالا ویندوز شروع به بررسی فایل های سیستمی خواهد کرد و در صورت مواجه شدن با هر گونه مشکلی آنها را برطرف می کند .

7

لیست برنامه های ناسازگار با مرورگر کروم

اسکن ۶۰ ثانیه ای سیستم توسط بیت دیفندر ( افزونه کروم )

حل مشکلات Shockwave Flash در مرورگر کروم

 

جی‌میل قابلیت جالبی به نام واگرد (Undo) دارد که با استفاده از آن می‌توان ایمیل‌های ارسال شده را پس گرفت.

به گزارش ایتنا، شاید برخی اوقات شده که شما مدتی پس از ارسال یک ایمیل، متوجه شده‌اید که آدرس گیرنده را اشتباه تایپ کرده‌اید و این ایمیل از inbox یک کاربر دیگر سر در می‌آورد.

در این مواقع شاید فکر کنید با بستن مرورگر یا حتی در موارد مهمتر با از برق کشیدن رایانه می‌توان جلوی ایمیل ارسال شده را گرفت! ولی جی‌میل را نمی‌شود از برق کشید.

 
 

در چنین مواردی دکمه Undo Send که می‌تواند ایمیل ارسال شده را پس بگیرد، بسیار کارساز است.

گوگل این قابلیت را در مارس ۲۰۰۹ به جی‌میل افزود. در آن زمان کاربران فقط ۵ ثانیه برای پس گرفتن ایمیل‌های ارسالی خود زمان داشتند.

گوگل مرتباً این مدت زمان را افزایش داده و آن را به ۱۰ ثانیه، ۲۰ ثانیه و اکنون به ۳۰ ثانیه رسانده است.

بر این اساس کاربران ۳۰ ثانیه فرصت دارند تا ایمیلی را که اشتباهی ارسال کرده‌اند یا مایلند در متن آن تغییراتی ایجاد نمایند، با استفاده از Undo Send پس بگیرند.

برای فعال کردن این ویژگی فوق‌العاده مفید، به صفحه settings رفته و در بخش Labs گزینه Undo Send را فعال کنید. سپس بر Save changes در پایین صفحه کلیک کنید.

پيوندها


آمار وب سایت:
 

بازدید امروز :
بازدید دیروز :
بازدید هفته :
بازدید ماه :
بازدید کل :
تعداد مطالب : 485
تعداد نظرات : 17
تعداد آنلاین : 4



Google

در اين وبلاگ
در كل اينترنت
فروش انواع نوت بوک و قطعات رايانه
<-BlogTitle->
این سایت را حمایت می کنم